Wat te doen in de omgeving
Alblasserwaard

Bed & Breakfast Het Rijgebint ligt midden in Zuid-Holland, landelijk in de Alblasserwaard. Centraal gelegen onder de rook van de historische stad Dordrecht. Door de mix van groen en stad heb je alles binnen handbereik. Ontdek de omgeving wandelend, fietsend, op de Solex of huur een bootje. Bezoek musea of ga winkelen. Houd je van golfen? Dan is boerengolf echt iets voor jou. Leuk, de bal raken met een klomp in plaats van je club. De Alblasserwaard bruist, er is voor ieder wat wils.

Alblasserwaard is elk seizoen genieten

In de Alblasserwaard is het elk seizoen genieten. In de winter zijn er grote groepen ganzen die hier huizen en in de zomer vind je er vogels als tureluurs en rietgorzen. Aan het einde van de zomer zijn de hardwerkende boeren het hooi aan het binnenhalen. Wanneer je B&B Het Rijgebint ook bezoekt, de natuur van de Alblasserwaard blijft je verbazen.

Het Rijgebint in landelijk
Molenaarsgraaf

Stel je voor: Een oer-Hollands landschap met groene weiden, vee en molens. En heel veel rust. De landelijke omgeving van Molenaarsgraaf is onderdeel van het zuidelijke gedeelte van het Groene Hart in de regio Alblasserwaard.

B&B Het Rijgebint is een prima uitvalsbasis voor een bezoek de centraal omringende steden als Rotterdam (30 minuten rijden) en Dordrecht (15 minuten rijden). En ook het Nationaal Park de Biesbosch, vestingstad Nieuwpoort en Werelderfgoed Kinderdijk liggen binnen handbereik.

Molenaarsgraaf, een uniek karakter

De oude dorpskern met mooie dorpsgezichten heeft een gevarieerd winkelaanbod. De zelfstandige ondernemers geven het dorp een uniek karakter en een afwisselend aanbod. Drink een drankje met de lokalen in de gezellige caf├ęs, ga heerlijk eten in restaurants met de leuke terrassen of maak een mooie stadswandeling. Ontdek zelf wat Molenaarsgraaf te bieden heeft.

Ja, ik ga op ontdekking en start in Het Rijgebint

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *Reserveer van 1 beschikbare accommodaties.

Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Uitzicht op de Tuin beschikbaar voor de geselecteerde periode.

Prijzen beginnen bij: